Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Metershoge graffiti van Cruijff opgehangen op dek JC Arena

De Johan Cruijff Arena is weer een stukje fraaier geworden! Er zijn diverse borden vol graffiti geplaatst, die samen een metershoge afbeelding vormen van de man naar wie het stadion is vernoemd. Je ziet Cruijff al wijzend in zijn karakteristieke pose.

05 oktober 2018 - 15:59
jccar
Cruijff zoals we hem kennen: wijzend en wel. © Ajax Life

De Cruijff Arena onderging afgelopen zomer, richting de officiële naamswijziging, een grote metamorfose, maar zoals dat gaat bij iedere verbouwing zijn er altijd dingetjes die blijven liggen.

Die dingen komen op een lijstje en dan wordt het de vraag of dit alles vroeg of laat wordt uitgevoerd. Wat betreft het ophangen van de graffiti is de JC Arena er vroeg bij, want de metamorfose is nog maar amper achter de rug.

De graffiti zal alleen niet supergoed zichtbaar zijn voor supporters die rond wedstrijden van Ajax het stadion bezoeken. De graffiti hangt aan de binnenkant van het dek en daar kom je niet als je de trap neemt naar boven of naar beneden.

Als je een stadiontour doet of om een andere reden op het dek moet zijn, kom je wel langs de nieuwe graffiti van Cruijff. Dit geldt echter niet voor iedereen en daarom maakten wij een paar foto’s, zodat je de nummer veertien alsnog kunt zien wijzen.

Oh ja, als je dit toch leest... Heb je al kleingeld klaarliggen om zondag mee te nemen? Er wordt rondom Ajax - AZ gecollecteerd om een standbeeld voor Cruijff mogelijk te maken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >