Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beleef Ajax - AZ mee met ballenmeisje Floortje (12)

Gaaf! In deze video volgen we de twaalfjarige Floortje Bleijenberg tijdens Ajax - AZ (5-0). Als lid van Ajax Jonge Schare was zij ballenmeisje tijdens het Noord-Hollandse onderonsje. Ze beleefde een droommiddag!

10 oktober 2018 - 13:40

Floortje deed mee aan de door Supportersvereniging Ajax georganiseerde ballenjongens en -meisjesdag. Dit toffe evenement is speciaal bedacht voor leden van Ajax Jonge Schare.

Samen met honderd andere jongens en meisjes van 12 t/m 17 jaar trok de super enthousiaste Floortje ten strijde. Inzet: een plekje langs het veld als ballenjongen of ballenmeisje.

Er waren tien plekken te verdelen voor de thuisduels met AZ, Feyenoord, PSV en de Champions League-krakers Benfica en Bayern München. 

Iedereen deed flink zijn of haar best om een plekje te verdienen. De deelnemers werden vooral beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking. Floortje viel direct op en was een van de gelukkigen. Zij stond dus zondag tijdens Ajax - AZ langs de lijn als ballenmeisje. En wat deed ze het goed!

Wij volgden Floortje de hele dag met de camera. Check snel bovenstaande video, de beelden zijn zeer de moeite waard!

Wil jij ook kans maken om een keer zoiets gaafs mee te maken? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare!
 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >