Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

AJS ballenjongens en -meisjesdag weer groot succes!

Zo’n honderd leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) streden zaterdag weer voor een plekje langs het veld als ballenjongen of -meisje. Het werd een mooie strijd vol plezier. Foto’s!

07 oktober 2018 - 12:40
1200-echte
De tweede editie van de Ajax Jonge Schare ballenjongensdag was een groot succes! © Pro Shots

Het was de tweede editie van het evenement dat we speciaal in het leven hebben geroepen voor onze leden van Ajax Jonge Schare, waarbij jongens en meiden er vol voor gaan om een plekje te verdienen langs het veld in de Johan Cruijff Arena. Dat leverde gave plaatjes op, die je hieronder kunt bekijken.

Op het oude trainingsveld, naast de Johan Cruijff Arena, was weer een parcours uitgezet van verschillende spellen, waarbij de toekomstige ballenjongens en -meisjes in teams waren onderverdeeld. Zo had je Team Ziyech, maar bijvoorbeeld ook Team De Ligt, Team Onana en Team Neres.

Er waren tien plekken te verdelen voor de thuisduels met onder andere AZ, Feyenoord, PSV, Benfica en Bayern München. Iedereen deed enorm zijn of haar best om een plekje te verdienen, waarbij de deelnemers vooral werden beoordeeld op houding, positivisme en samenwerking.

Wil je ook meedoen aan evenementen van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar)? Lees snel alle voordelen en sluit je aan! Lid worden kan via deze pagina.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >