Fotoverslag

Ajax Kids Clubmascottes vijf keer uit hun dak tegen AZ!

Wedstrijden tussen de buren Ajax en AZ zijn altijd leuk, maar helemaal als je dat als mascotte van de Ajax Kids Club van heel dichtbij meemaakt. Als Ajax ook nog eens met 5-0 wint, dan is het feest compleet!

08 oktober 2018 - 10:56
1200-9
Als Ajax Kids Clubmascotte was het flink genieten bij Ajax - AZ! © De Brouwer

Als lid van de Ajax Kids Club kun je toffe prijzen winnen. Tegen AZ waren er weer Fun Games, waarbij Ajaciedjes proberen om in de rust van de wedstrijd een doelpunt te maken. Best spannend, zo voor die volle tribunes... En natuurlijk liepen onze leden weer als mascotte met de spelers mee het veld op.

Onze mascottes kregen met Ajax - AZ wel een heel leuke wedstrijd voorgeschoteld. De club uit Alkmaar werd helemaal ondersteboven gespeeld door Ajax. Al na drie minuten scoorde Ajax al via Donny van de Beek. In de tweede helft zou Ajax nog vier keer scoren, dus onze mascottes konden vijf keer helemaal uit hun dak.

Ook bijzonder: voor de wedstrijd hield Sean Steur, een spelertje van Ajax onder 11, de bal wel 2245 keer hoog!! Dat is echt superknap! Hij moest helaas stoppen, omdat de spelers van Ajax en AZ al klaar stonden in de spelerstunnel. De wedstrijd moest beginnen en dus moest Sean een plekje op de tribune zoeken. Maar ja, daar was het natuurlijk ook genieten!

We hebben weer heel wat leuke plaatjes voor jullie laten maken. De foto's zijn gemaakt door De Brouwer en Ajax Images. Laat je ook nog even weten wie jij de beste Ajaxspeler vond tegen AZ? Stemmen kan hier.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!