Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win meubels en accessoires Ziggo Huisje!

Het is de oplettende kijker vast niet ontgaan: tijdens Ajax - Feyenoord stond er een heus glazen huisje in de Johan Cruijff Arena. Daarin twee tijdelijke bewoners die via Ziggo en Ajax een overnachting wonnen en in het stadion ontwaakten op de dag van de klassieker.

24 januari 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimages55dbf3acb6a59dd8b8cf8a43d1f9d783_normal

Wij mogen in overleg met Ziggo een groot deel van de inhoud van het huisje weggeven aan een van onze Ajax Life en Ajax Jonge Schare-leden.

Wat mogen we weggeven?
Het grijze bankstel en de stoel in het huisje, de oranje bank en de stoel op het balkon, het witte televisiemeubel, het stapelbed inclusief twee Ajaxdekbedden, een schilderijlijst met een Ajaxshirt, drie door Sjaak Swart gesigneerde fotolijstjes, een oranje kleed en een open dressoirkast.

Oh, enne, je wint niet alleen de spullen, we komen het natuurlijk ook persoonlijk bij je afleveren! We begrepen dat Lucky best wil meehelpen.

Wat moet je ervoor doen?
Simpel! Laat ons weten waarom jij het interieur van het Ziggo Huisje wil winnen! Of misschien gun je het juist wel iemand die je goed kent, die gaat verhuizen en de spullen heel goed kan gebruiken. Wie weet past de spullenboel uitstekend op een studentenkamer? Je kunt tal van redenen bedenken waarom iemand blij gemaakt kan worden met de meubeltjes.

Hoe doe je mee?
Mail waarom jij wilt winnen en je naam en lidnummer naar organisatie@svajax.nl. Meedoen kan tot en met vrijdag 26 januari, 17.00 uur. Wij nemen die vrijdag of de zaterdag erop contact op met de winnaar.

Ben je nog geen lid van Ajax Life? Bekijk dan hier alle voordelen en sluit je aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >