Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

Even opletten! Je kunt namelijk kaartjes winnen voor (tromgeroffel) Ajax - Feyenoord in onze eigen Johan Cruijff Arena. Het is de eerste wedstrijd na de winterstop en daar kun jij gratis bij zijn! Tenminste, als je meedoet aan onze prijsvraag.

08 januari 2018 - 08:58
UsershyraDesktopajax_dataimagesf38219b3833fce9a4e6de21cab8dd720_normal

Wat een wedstrijd om na de winter weer mee te starten! Wij hebben er heel veel zin in, jij ook? Het duel is trouwens erg belangrijk: Ajax moet winnen om PSV in het zicht te houden. Het verschil is nu vijf punten en dat moeten er niet meer worden natuurlijk. We zijn nu al benieuwd hoe de nieuwe trainer Erik ten Hag het aan gaat pakken!

De klassieker, zo noemen we een wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, wordt op zondag 21 januari gespeeld. De aftrap is om 14.30 uur. Reken maar op een bomvolle en sfeervolle Arena!

Voor dit duel verloten we twee setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar). Om kans te maken op deze toegangsbewijzen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Let op! Je kunt meedoen tot en met zondag 14 januari.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan een volgende prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Dat kan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer. Bekijk hier de prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: Vorig jaar eindigde Ajax - Feyenoord in 2-1. Wie maakte de tweede Ajaxtreffer?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >