Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wakker worden in de Arena voor de klassieker?

Normaal gesproken schiet je op de dag van Ajax - Feyenoord bij het wakker worden gelijk in klassiekerstemming. Ziggo en Ajax gunnen twee mensen daarbij nog een extra dimensie met een toffe prijsvraag. De prijs? Slapen in een huisje in het stadion en ontwaken op de wedstrijddag bij de cornervlag.

11 januari 2018 - 08:55
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports96d0e8c8f3446899fd246857eede8d0c_normal

Op zondag 21 januari staat Ajax - Feyenoord op de rol. Hoofdsponsor Ziggo maakt het samen met Ajax mogelijk een wel heel bijzondere prijs te winnen: slaap de nacht voorafgaand aan de klassieker in een klein glazen huisje in de Johan Cruijff Arena. Je mag een vriend(in) of familielid meenemen. Jullie bekijken de klassieker dan vanaf het eigen balkon...

Hoe je kans maakt op deze toffe prijs?

Als jij graag in de Arena slaapt, dan moet je een foto met de hashtag #ziGOajax plaatsen op Twitter of Instagram. Belangrijk is dat je daarin laat zien hoe jij je voorbereidt op de klassieker. Ook kun je een reactie plaatsen onder een van de Facebookposts van Ziggo of Ajax met dezelfde hashtag.

De meest originele inzending wint. Zo simpel is het eigenlijk. De actie loopt tot en met woensdag 17 januari. Check de voorwaarden bij Ziggo

Maar er is meer!

De winnaars worden dus op zaterdag 20 januari verwacht en tijdens het weekend worden zij verrast met onvergetelijke activiteiten die onder andere te maken hebben met Ajax - Feyenoord. De winnaars lunchen met een clublegende, slapen in het stadion en bezoeken een concert in de Ziggo Dome.

Wij namen alvast een kijkje in het huisje en namen wat fotootjes. We zien dat de Ajax badjassen al klaar hangen en de winnaars slapen, in een stapelbed, onder een Ajaxdekbed.

Oh ja, de winnaars worden donderdag 9.00 uur bekend gemaakt op Facebook, bij Ajax en bij Ziggo. Zorg dat je op dat moment online bent, want als er binnen twee uur geen reactie van jou volgt, selecteert Ziggo een andere winnaar!

Afijn, bekijk het huisje maar eens goed via de plaatjes hieronder. 

 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >