Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kleine afterparty na alweer een gewonnen klassieker!

Het is altijd leuk om de klassieker te winnen, maar we hopen toch vooral dat het als startpunt kan worden gezien. Het grote hoogtepunt van 2018 moet niet alweer winnen van Feyenoord zijn, maar iets anders. Desondanks werd er volop gelachen.

22 januari 2018 - 12:31

Ajax was met 2-0 te sterk voor Feyenoord, maar de score had ook zomaar twee keer zo hoog kunnen uitvallen. Helaas drukten de Ajacieden niet echt door en daardoor viel niet alleen de wedstrijd stil, ook de sfeer raakte wat bedrukt.

Het was wat dat betreft geen klassieker die ons lang zal heugen, maar toen de winst eenmaal een feit was, moest dat natuurlijk wel even gevierd worden. Dat gebeurde onder meer op de omloop van de Johan Cruijff Arena, achter de F-side.

Beetje trommelen, beetje zingen en een beetje springen. Kortom, lekker gek doen. De video is uiteraard gemaakt door Ventos, maar zoals je vast zelf ook merkt: het gaat niet los zoals het los kan gaan. Hopelijk volgt zondag opnieuw een stap in de goede richting!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >