Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vaandeldragers voor Ajax - Feyenoord gezocht!

Op zondag 21 januari hervat Ajax de competitie in eigen huis tegen Feyenoord. De inhaalrace op koploper PSV beginnen met de enige echte klassieker is tof, zeker als je erbij kunt zijn als vaandeldrager!

12 januari 2018 - 08:33
UsershyraDesktopajax_dataimages442b32a7d3efd4d8dd165dd49f76f550_normal

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Kan Ajax het gat richting PSV kleiner maken, zodat ze in Eindhoven toch weer een beetje zenuwachtig worden? Hoe verloopt de allereerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Erik ten Hag?

Jij kunt dicht op de actie zitten. We zoeken namelijk acht leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn tijdens Ajax - Feyenoord. Dan draag je voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden met een Ajaxvlag en de andere vier met die van Feyenoord.

Geef het juiste antwoord en maak kans op een van deze acht plekken. Meedoen kan tot maandag 15 januari 14.00 uur. Daarna zoeken we contact met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Bekijk hier al onze prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: in februari 2016 won Ajax thuis met 2-1 van Feyenoord. Ajax kwam achter, maar won toch. Wie maakte de gelijkmaker?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >