Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - NAC!

We moeten door, snuiters. We moeten altijd maar door. En zeker nu. Als Erik ten Hag wil waarmaken dat titelraces niet in januari worden beslist, dan moet Ajax winnen van NAC. De uitwedstrijd (0-8) was een makkie, maar dat zegt natuurlijk niets over zondag.

30 januari 2018 - 10:40
UsershyraDesktopajax_dataimages4e26fbfe10269cd70043cc5b3e8b28a4_normal

Het goede gevoel van 2018 kreeg zondag in Utrecht een knauw, omdat het niet lukte om te winnen. PSV slaagde daar uiteraard wel in en dus liep het verschil op de ranglijst op tot maar liefst zeven punten. Het moet dus van ver komen…

De Ajacieden weigeren op te geven en zien nog steeds kansen. En inderdaad, de weg is nog lang. Ajax vervolgt zijn pad zondag om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena, met een wedstrijdje tegen NAC.

Wij verloten acht setjes kaarten! Het liefst zien we die terechtkomen bij Ajacieden die er ook nog in geloven en daarom de club willen steunen. Je kunt meedoen tot donderdag 13.00 uur en snel daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte een hattrick tijdens de thuiswedstrijd in 2013?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Ben je nog geen lid? Sluit je aan bij SV Ajax zodat je kunt meedoen aan de volgende prijsvraag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >