Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Mascottes voor Ajax - NAC gezocht!

Wil jij Ajax - NAC op een heel bijzondere manier meemaken? Dat kan zomaar! Doe mee met onze prijsvraag en wie weet loop jij aan de hand van een speler het veld op!

15 januari 2018 - 07:32
UsershyraDesktopajax_dataimages69bb3ccfa50a498682085741a524cf05_normal

Eerder dit seizoen won Ajax in Breda nog met maar liefst 0-8 van NAC. Zou zo’n monsterscore er dit keer ook inzitten?

Het duel tegen de ploeg uit Breda is zondag 4 februari om 16.45 uur. We hoeven jullie natuurlijk niet te vertellen dat Ajax de punten keihard nodig heeft, dus als mascotte kun je de spelers misschien nog even snel aanmoedigen!

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 21 januari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Alle prijsvraagvoorwaarden vind je hier.

Prijsvraag: eerder dit seizoen won Ajax dus met 0-8 van NAC. Welke Ajacied scoorde vanuit een penalty?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >