Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ga als Dapp’re Schrijver naar Ajax - NAC!

De kans dat je de klassieker gaat kijken is best groot natuurlijk, maar wij maken het duel nog een beetje interessanter voor jou als Ajax Jonge Schare-lid. Schrijf een gaaf wedstrijdverslag en wie weet ben jij bij Ajax - NAC onze Dapp’re Schrijver!

19 januari 2018 - 10:27
UsershyraDesktopajax_dataimages8c9794c2d243a7642b8d212aa7c441a7_normal

Maak jij tijdens het kijken van Ajaxwedstrijden altijd leuke grapjes of heb jij juist een scherpe analyse in huis? Schrijf het op! Wie weet mag jij dan op 4 februari meelopen met de redactie van Ajax Life tijdens Ajax - NAC.

Je zit dan op de perstribune, gaat naar de persco van Erik ten Hag of je interviewt na afloop een van de Ajacieden in de mixed zone.

Om kans te maken moet je een verslag maken van Ajax - Feyenoord van niet meer dan 500 woorden. Bij het kiezen van het beste verslag kijken we naar creativiteit, humor en schrijfstijl.

Mail je artikel uiterlijk woensdag 24 januari naar jongeschare@svajax.nl. Op donderdag 25 januari maken we de winnaar bekend. Het prijswinnende verslag wordt op ajaxjongeschare.nl gepubliceerd!

Ben je nog geen lid van Ajax Jonge Schare? Bekijk dan hier de voordelen en sluit je alsnog aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >