Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Puntje in Utrecht is voor Ajax zeker nu niet voldoende

Als je over twee weken wordt gevraagd terug te denken aan FC Utrecht - Ajax... is de kans groot dat je je er niets van kunt herinneren. De term nulnulwedstrijd is voor deze pot uitgevonden en dat is slecht nieuws, zeer slecht nieuws zelfs, met het oog op de titelrace.

28 januari 2018 - 18:56
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportscc5b20f8d901d4c91a41489220de25df_normal

PSV blijft maar winnen en heeft de slotfase als bondgenoot, terwijl de discussie die in Amsterdam losbarst gaat over het feit dat er niet werd gewisseld. Had er niets iets geforceerd kunnen worden, ging het echt zo goed dat er geen wijzigingen hoefden te worden doorgevoerd?

Het feit dat er discussie losbarst zegt al genoeg. Oh ja, het veld in de Galgenwaard was om te huilen en Lukas Görtler had een rode kaart moeten krijgen. Vanwege een schandalige tackle, niet omdat hij een balletje niet terug wilde geven. Wie weet hoe dat het wedstrijdverloop had veranderd.

Ajax was niet goed genoeg en ziet de achterstand tot de koppositie daarom oplopen naar maar liefst zeven punten. Dat is geen gaatje, maar een gat. Of het nog gedicht kan worden? Je blijft altijd hopen, ook al is het soms tegen beter weten in...

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je wilt stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd, ben je uiteraard van harte welkom om te doen. Het was geen grootse wedstrijd, maar de stembussen zijn geopend. Je kunt stemmen op onze speciale wedstrijdpagina.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >