Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Caspers vlog: op pad door de Johan Cruijff Arena

Onze Casper maakt regelmatig vlogs voor Ajax Jonge Schare. Ook nu was hij weer met zijn vlogcamera op pad in onze eigen Johan Cruijff Arena!

12 januari 2018 - 12:56

Tijdens de stadiontour kregen Casper en zijn maatje een uniek kijkje achter de schermen van hun favoriete voetbalclub. De tour duurde ongeveer 75 minuten en ze kwamen op allerlei plekken die normaal voor supporters gesloten blijven.

Zo namen ze een selfie in de kleedkamer en gingen op de stoel van Justin Kluivert zitten. Ook gingen ze via de echte spelerstunnel het veld op en konden een plekje uitzoeken in de dug-out. Ook kwamen ze in de ruimtes waar de pers altijd met spelers praat. Ze konden gewoon op de stoel van Erik ten Hag gaan zitten!

Leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club krijgen sowieso 25% korting op een Stadiontour.

Aan de kassa bij de hoofdingang van de Arena betalen kinderen van 5 tot 12 jaar normaal gesproken 11 euro, maar leden krijgen dus 25 procent korting. Het is dus wel zaak dat je je clubkaart altijd bij je hebt! Volwassenen betalen aan de kassa 16 euro.

Online kun je ook een tour reserveren en betalen. Dan kun je je online kortingscode gebruiken die eerder is verstrekt. Dan moet je evengoed wel gewoon je clubkaart meenemen. Online kopen is iets goedkoper, voor kinderen van 5 tot 12 jaar wordt normaal gesproken 10 euro gerekend, voor volwassenen 15 euro. Tijdens het online aankoopproces kun je je actiecode invoeren voor de extra korting.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >