Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bouwlui hoog boven de grond bij dichtzetten band Arena

De verbouwing rond de Johan Cruijff Arena gaat gewoon door. In wind en regen, de mannen met bouwhelmen deinzen nergens voor terug. We hebben weer wat nieuwe plaatjes van de oostzijde van ons stadion.

24 januari 2018 - 15:46
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports613f3a65e3090e97f6c165b1fe13da98_normal

De omloop van de tweede ring van de Arena wordt stukken breder en krijgt zo’n rubberen band, die je ook om de Allianz Arena ziet. Deze is nu al erg goed zichtbaar, en is al bijna helemaal dichtgemaakt. De Arena wordt daarmee steeds meer ‘van hol naar bol’.

Op de foto’s zien we werklui gevaarlijk hoog boven de grond hangen, hard aan het werk. Natuurlijk, ze zitten ongetwijfeld goed vast, maar wij krijgen toch een beetje de bibbers als we van veilige afstand toekijken en onze plaatjes schieten.

Een ding wordt alvast met de dag duidelijker: de nieuwe omloop van de tweede ring wordt breed, heel erg breed. Supporters krijgen straks voor, tijdens en na de wedstrijd beduidend meer ruimte om de benen te strekken. De nieuwe ruimte onder die brede omloop wordt ook prima benut. Daar komen allerlei zalen voor de zakenmensen onder ons.

We houden de boel in de gaten en als er aanleiding is, volgen er nieuwe foto’s. Ook hebben we een rondleiding aangevraagd, dus wordt vervolgd!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >