Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Life 11: Blik op 2018, rapport, Maradona en de puzzel!

Onze eerste krant van 2018 valt vandaag op de mat bij onze trouwe leden. Daarin blikken we uiteraard terug op het rumoerige einde van 2017, maar kijken we vooral vooruit naar de tweede competitiehelft.

05 januari 2018 - 08:00
UsershyraProjectsajax_dataimages_reportsc4973a891ec76e4e40dcf379d880df6b_normal

Onder regie van de nieuwe hoofdtrainer Erik ten Hag dient Ajax zich vanaf maandag in Portugal optimaal te prepareren voor de pittige competitiehervatting: Feyenoord-thuis en FC Utrecht-uit. Grote vraag: kan Ten Hag meer uit de selectie halen dan Marcel Keizer?

Onze traditionele puzzel tilden we dit seizoen over de kerstdagen. Dat leverde eind december enkele paniekerige mailtjes op, maar wees gerust; in deze editie kan iedere Ajacied zich uitleven op onze Nieuwjaarspuzzel. Bijkomend voordeel: je maakt ook nog eens kans op prijzen!

Huiscartoonist Joep Bertrams blikt op geheel eigen wijze terug op de manier hoe Dennis Bergkamp uit het technisch hart verdween. Daarnaast kun je jouw Ajaxkennis over het kalenderjaar 2017 testen in onze traditionele quiz en is er vanuit het Jonge Schare Panel een boodschap voor Siem de Jong.

De winterstop is ook bij uitstek het moment om de tussenstand in de Ajacied van het Jaarverkiezing kenbaar te maken en als redactie cijfers uit te delen aan de vijftien selectiespelers die in de eerste seizoenshelft de meeste speelminuten maakten.

Tevens plaatsen we de recente gebeurtenissen in en rondom het technisch hart in historisch perspectief. Is er daadwerkelijk sprake van een coup in de Johan Cruijff Arena? En zo ja, welke valkuilen liggen er dan voor de overgebleven voetbalbeleidsbepalers Edwin van der Sar en Marc Overmars?

In deze wintertransferperiode schrijft David Endt over een sensationeel zomersprookje uit 1987, toen Hugo Maradona (broer van) zijn carrière in De Meer leek te vervolgen. Waar ging het fout (of juist goed) voor Ajax?

Tenslotte krijgen onze leden in deze krant de resultaten van het tweede onderzoek van het SV Ajax Ledenpanel gepresenteerd. Ben je lid van de supportersvereniging, maar moet jij jezelf nog aanmelden voor ons ledenpanel, dan kun je dat hier nog tot 31 januari doen.

Hieronder een impressie van wat Ajax Life 11 je zoal te bieden heeft. Onze krant wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is dus niet te koop in de winkel. Wil jij hem wel lezen? Sluit je dan bij ons aan! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >