Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

F-side onderbreekt liedje om te juichen na hakbal Huntelaar!

Het is altijd mooi als een liedje op de tribunes vanwege een goede reden wordt onderbroken. Omdat er bijvoorbeeld wordt gescoord. Dan kan nooit iemand roepen dat je alleen maar zingt wanneer je wint. Check bovenstaande video maar eens.

10 september 2017 - 13:11

Het mooiste moment van deze video is nog wel het stoppen van het zingen. Neres neemt de bal aan en is langs zijn mannetje. Je ziet dat het kansrijk oogt, je hoopt dat er een goede voorzet volgt en dat iemand het afmaakt.

Gelukkig staat er niet zomaar iemand in de spits bij Ajax, maar Klaas Jan Huntelaar. Dan is de kans op een doelpunt toch net even iets groter dan bij een willekeurige andere aanvaller. Dat bleek, want 'The Hunter' rondde de aanval fraai af met een jankbal.

Op de F-side werd toen uiteraard niet meer gezongen, maar gejuicht! De video is van Ventos en check zijn YouTube-kanaal voor meer sfeerbeeld van de avond waarop Ajax - PEC Zwolle eindige in 3-0.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >