Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Younes en VDBeek opgeroepen voor nationale team; Onana niet

We mogen Ajacieden Armin Younes en Donny van de Beek feliciteren met een oproep voor hun nationale elftal. Dit geldt niet voor doelman André Onana. De bondscoach van Kameroen heeft hem niet nodig.

26 augustus 2017 - 15:42
UsershyraDesktopajax_dataimages3a44896c5925b8b43cf1f57219eed8b4_normal
Younes is persoonlijk aardig begonnen aan het seizoen. © Pro Shots

De call-up van Younes moet de buitenspeler zelf een gevoel van vertrouwen geven. Afgelopen zomer was hij onderdeel van het Duitse elftal dat de Confederations Cup wist binnen te slepen. Deze Mannschaft bestond echter uit de B-keus van bondscoach Joachim Löw, waar hij de sterren rust gunde. Nu is Younes er dus weer bij, al zou dit te maken kunnen hebben met enkele blessuregevallen in de frontlinie van het Duitse team.

Ook voor Van de Beek was de oproep een bijzonder bericht. Niet eerder was hij onderdeel van de selectie van het Nederlands elftal. Wel speelde hij wedstrijden voor diverse jeugdelftallen van de KNVB. Naast Van de Beek maken ook Ajacieden Matthijs de Ligt en Joël Veltman onderdeel uit van de selectie.

Keeper Onana mag geen felicitaties in ontvangst nemen. Verrassend genoeg werd hij niet opgeroepen voor de komende interlands, dit terwijl hij nog wel onderdeel was van de selectie van de Confederations Cup. Een reden hiervoor is niet naar buiten gebracht. Hierdoor blijven overigens alle keepers van de A-selectie van Ajax thuis.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >