Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

JC Arena ruim minuut lang ontroerd bij eerbetoon Nouri

Heb je de Johan Cruijff Arena wel eens zo stil zien worden als tijdens het eerbetoon aan Appie Nouri? Nee, wij ook niet. Het was stil. Muisstil. Zo stil was het in de Arena nog nooit. We keken naar het scherm. Met open mond en natte ogen. Het was mooi.

03 augustus 2017 - 13:55

Het drama rond Nouri hakt er nog altijd in, bij zowel spelers als supporters. Je merkte het aan alles. Aan de opkomst voor de warming-up, aan het applaus voor de laatste sprintjes in de hoek. Ajax - OGC Nice was een wedstrijd met een extra lading.

Een wedstrijd helaas die met 2-2 gelijk werd gespeeld, waardoor Ajax niet uit zal komen in de Champions League. Dat is nu maar even zo, gelukkig krijgen we een herkansing. Een herkansing voor het eerbetoon aan Nouri is niet nodig.

Dit was mooi, dit was prachtig. Dit was een zeer bijzondere minuut in de Arena. Een minuut om nooit te vergeten. Zoals we Nouri ook nooit zullen vergeten.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >