Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Even kennismaken met Colombiaanse verdediger Orejuela

En toen was daar ineens Luis Orejuela. Zo uit de hoge hoed getoverd. Om heel eerlijk te zijn, we hadden nog nooit van hem gehoord. Maar gelukkig is er YouTube voor een eerste kennismaking met de verdediger.

09 augustus 2017 - 11:38

We zeggen het er maar gelijk bij: met een beetje handig monteren kun je van de meest beperkte voetballer nog een leuk filmpje maken. Daarom is het ook maar een eerste kennismaking. Pas als Orejuela in het wit-rood-wit loopt, kunnen we hem echt beoordelen.

In de video zien we Orejuela afwisselend als rechts- en linksback, daarmee lijkt Ajax dus twee vliegen in een klap te slaan. Verder valt op dat hij houdt van opstomen en pikt hij af en toe een doelpuntje mee. Voor wat het waard is.

Het is natuurlijk nog afwachten hoe Orejuela het gaat doen bij Ajax, tot die tijd hebben we nog wat feiten van de Colombiaan. Orejuela is op 20 augustus 1995 geboren in Cali. Hij maakte in augustus 2013 zijn debuut voor Deportivo Cali en kwam voor verschillende nationale jeugdteams uit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >