Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Zes doelpunten eerlijk verdeeld tussen Ajax en Genk

Het zijn rare tijden voor ons Ajacieden. De selectie probeert zo goed als mogelijk de draad weer op te pakken. We moeten nu eenmaal door. Als we de titel willen winnen voor Appie Nouri, is een goede voorbereiding een vereiste. Ajax speelde zaterdag 3-3 tegen KRC Genk. Er is bewegend beeld.

16 juli 2017 - 12:37

Zoals altijd in de voorbereiding zijn we benieuwd. Benieuwd naar de hand van Marcel Keizer, spelers die wel of niet hun kans grijpen en bevestiging van doorgebroken spelers van vorig seizoen. Sinds het wegvallen van Nouri is alles anders.

We begrijpen het prima als je niet op deze video zit te wachten, maar er zijn ongetwijfeld Ajacieden die graag willen weten hoe de voetballers het er vanaf brengen. Hoe moeilijk deze tijden ook zijn. Zie dit artikel daarom als een stukje service. Vind je het niks, sla het gerust over.

Vind je het wel wat, kijk dan met ons mee. We zien Justin Kluivert en Hakim Ziyech scoren vanaf randje zestien, gevolgd door ongeconcentreerd verdedigen door de achterhoede. David Neres zorgt uit een lange bal van Donny van de Beek voor een hernieuwde voorsprong, maar de winst wordt niet over de streep getrokken. Genk maakt in de slotminuten gelijk uit een penalty.

Klik hier voor hoogtepunten van Ajax - Paok Saloniki (4-2), met onder meer een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >