Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Even wat reddingen van Van Leer op een rijtje

Benjamin van Leer is speler van Ajax. Of keeper, beter gezegd. Het is niet zo dat we die niet zagen aankomen, maar om nou te zeggen dat we Van Leer goed kennen? Dat is ook weer niet het geval. Vandaar dat het een goed idee is om bovenstaande video te checken.

30 juni 2017 - 16:01

Van Leer (25) tekende een contract voor vier seizoenen en was donderdag al op De Toekomst, toen een deel van de selectie zich meldde om testjes bij de dokter te ondergaan. Serieuze reddingen zien we de keeper binnenkort pas maken, maar we kunnen wel vast een beeld vormen.

Een korte zoektocht op YouTube brengt ons bij een video met de beste reddingen van Van Leer tijdens seizoen 2016/2017. De video dateert van februari en dus missen de meest recente reddingen, maar zo kunnen we tenminste even kennis maken met de nieuwste aankoop.

De kans is trouwens groot dat Van Leer als het seizoen eenmaal is begonnen bij Jong Ajax onder de lat komt te staan, aangezien Andre Onana gewoon eerste keeper blijft.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >