Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Zo beleeft een Ajacied de prachtavond van Ajax - Lyon!

Je hebt filmpjes die leuk zijn voor een paar dagen. En je hebt filmpjes die leuk zijn voor altijd. Deze compilatie valt in de laatste categorie. Acht minuten lang sfeerbeeld op de F-side opgenomen tijdens Ajax - Olympique Lyon. Meer kunnen we niet wensen.

04 mei 2017 - 16:18

Wat er volgende week in Frankrijk ook gebeurt, we beleefden een prachtige avond in de Johan Cruijff Arena. Misschien wel de mooiste dag sinds 15 mei 2011! De dag van de derde ster kan zelfs worden overtroffen, maar we weten de wijsheid achteraf nog niet.

Voorlopig moeten we het doen met 4-1 en het idee dat Ajax zich volgende week plaatst voor de finale Europa League. Als dat inderdaad gebeurt, koesteren we deze woensdag alleen maar meer en meer. Want dan werd hier de basis gelegd.

Om de herinnering compleet te maken, zijn er fantastische sfeerbeelden. Een bedankje gaat uit naar @pi_alfa, die weer op het juiste moment op de juiste plek stond. En een heleboel prachtigs vastlegde.

Na een knappe actie hoor je tegenwoordig dat we moeten ‘nagenieten’, maar die term is uitgevonden voor filmpjes als deze. Enjoy!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >