Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Van de Beek regelde groot scherm in kantine oude club

Donny van de Beek is een goeie jongen. Dat weten ze in Nijkerkerveen al een tijdje, maar het wordt tijd dat iedere Ajacied het weet. Dankzij Van de Beek kon bij zijn oude club, Veensche Boys, in de kantine op een groot scherm naar de finale van de Europa League worden gekeken.

27 mei 2017 - 11:58

Er was bij Veense Boys geen potje meer over om een groot scherm aan te schaffen, terwijl iedereen toch maar wat graag samen wilde komen om Olympique Lyon - Ajax te kijken. Donny lapte voor de beamer en de kantine stroomde vol. De Ajacied betaalde rond de finale, toen de beamer er dus al hing, dan weer de drankjes, als we het goed begrijpen.

Aangezien Ajax in Frankrijk doorstootte naar de finale, werd de beamer opnieuw van stal gehaald om Donny aan te moedigen. Van de Beek kreeg inderdaad speeltijd, in de tweede helft van het duel met Manchester United, maar kon weinig beginnen om de 2-0-achterstand ongedaan te maken.

Van de Beek begon als vierjarig hummeltje in de jeugd van Veensche Boys en komt nog regelmatig bij zijn oude club over de vloer. Een paar weken geleden kwam Veensche Boys ook in het nieuws. Toen werd bekend dat het wat oude stoeltjes van de Johan Cruijff Arena overneemt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >