Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Actiebeelden van Ajaxsupporters tijdens de finale

Het scheelt niet veel of de Ajacieden die bij de finale aanwezig waren, zijn weer thuis. Of toch op z’n minst vertrokken uit Zweden. Het wordt tijd om terug te blikken. Gedachten, woorden, beelden. Dit zijn best leuke beelden, want er stond een camera gericht op het uitvak.

26 mei 2017 - 11:40

We delen natuurlijk niet zomaar beelden met jullie, het gaat om een video van @pi_alfa. Dan hoef je niet te letten op wat er binnen de lijnen gebeurt, maar ligt de focus duidelijk op de tribunes. Wel zo prettig, want het werd niet de finale waarop Ajacieden hoopten.

Gelukkig is er genoeg beeldmateriaal van de support vanaf de Ajaxvakken. Al wordt dit soms bruut verstoord door in te zoomen op juichende fans van Manchester United. En toch denken we dat dit filmpje jullie kan bekoren.

Al is het maar omdat er ruim 10.000 Ajacieden in beeld komen. Misschien waren het er wel 15.000. Wie het weet mag het zeggen, tof om te zien is het sowieso!

Klik hier voor meer filmpjes van @pi_alfa.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >