Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Tof! Met drone filmen en racen door de Amsterdam Arena

Het kan zijn dat je deze video al hebt gezien, het kan ook zijn van niet. En dat is zonde, want deze bewegende beelden zijn de moeite waard. Het zijn niet zomaar bewegende beelden, maar een video in rap tempo. Met een drone door de Amsterdam Arena.

11 april 2017 - 10:32
UsershyraDesktopajax_dataimages4b0f135c17d0938f4e007c4cec2148e6_normal
Er gebeuren de laatste tijd toffe dingen in de Amsterdam Arena. © Pro Shots

Er zijn recent wat opnames gemaakt in het onderkomen van Ajax en dat op een manier die we niet zijn gewend. Misschien dat het daarom zo tof is! Vooral het laag over de tribunes vliegen is erg tof gedaan. Je waant je een beetje in Mario Kart, dankzij de stuurkunsten van Vince Irie.

Ook het verschil tussen de rode delen en de regenboogtribunes wordt goed duidelijk. Het laat zich wel raden welke kleur onze voorkeur heeft. En we gokken zomaar dat jullie de rode stoeltjes ook stukken mooier vinden dan de rest.

Zoals je in de video kunt zien, is begonnen met het vervangen van de stoeltjes aan de korte zijde op Noord. Zo wordt de Arena roder en roder. Of, mooier en mooier. Net wat jullie willen.

Wat ons betreft mogen video’s als deze trouwens vaker gepost worden. Misschien is het een goed idee om nog eens met een drone rond te vliegen als alle stoeltjes rood zijn en A-J-A-X in de tribune is verwerkt?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >