Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Acht minuten lang sfeer rond Ajax - Schalke 04!

Mogen we even acht minuten van je tijd lenen? Heus, je krijgt er geen spijt van! En met een beetje mazzel heb je een vrije vrijdag en dus toch alle tijd. En je bent ongetwijfeld nog in de wolken. Hoe leuk is het dan om sfeerbeelden van Ajax - Schalke 04 terug te kijken? Heel erg leuk!

14 april 2017 - 11:38

De mooiste Europese avondjes in de Amsterdam Arena vonden tot dusver plaats onder wintertijd. Maar daar komt nu eindelijk verandering in. Dankij de elf Ajacieden die transformeerden tot een heuse voetbalmachine en Schalke 04 met huid en haar wisten op te vreten.

Het was fantastisch! Een ander woord hebben we er niet voor. Geweldig, dat komt misschien in de buurt. En de avond kan nog mooier worden als Ajax het volgende week definitief klaarspeelt om de halve finales te halen. Maar dat moet even een paar dagen wachten.

Gelukkig hebben we tot die tijd video's van een heerlijk Europees avondje in de Arena, met dank aan @pi_alfa. Hij neemt rond bijzondere wedstrijden altijd zijn camera mee en dat levert fijne video's op. Zo fijn dat we er graag acht minuten van onze tijd aan besteden.

Meer sfeervideo's van @pi_alfa staan op YouTube.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >