Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

⁠⁠⁠Verkoop gaat rap, zit op tijd klaar voor kaartje Ajax - Lyon!

De verkoop voor de heenwedstrijd tussen Ajax en Olympique Lyon gaat als een speer. Dat kan ook niet anders, nu Ajax voor het eerst in twintig jaar een Europese halve finale speelt. De teller is de 30.000 al gepasseerd. We raden onze leden aan dinsdag op tijd klaar te zitten!

24 april 2017 - 18:00
UsershyraDesktopajax_dataimages69f86f6d493cab1408f0ff2368c360c2_normal
Hopelijk gaan we weer een mooie avond tegemoet! © De Brouwer

Uiteraard hadden seizoenkaarthouders het eerste recht om een stoel bij Ajax - Lyon te reserveren, maar dinsdag kunnen ook leden van de Supportersvereniging Ajax een kaartje kopen. We verwachten dat er dinsdag binnen de kortste keren geen kaartjes meer beschikbaar zijn.

De verkoop gaat dinsdag om 10.00 uur van start. De goedkoopst beschikbare kaartjes kosten rond de 40 euro. Ons advies: zit klaar en handel snel! Zorg dat je koffie hebt en zeg al je afspraken af. Zorg ook dat je bent ingelogd en je barcode bij de hand hebt. Druk daarna zo snel als je kunt op F5.

De kans is namelijk groot dat de kaartverkoop uitdraait op een ouderwetse loterij. Je kunt per Ajax Life Club Card slechts één kaartje kopen. Wel kun je een andere barcode gebruiken om een tweede kaartje te kopen. Je hebt dan dus ook twee barcodes nodig! Je kunt meerdere barcodes toevoegen in dezelfde bestelling.

Dat de teller de 30.000 is gepasseerd betekent trouwens niet dat er nog 20.000 kaartjes beschikbaar zijn. Dit zien er aanzienlijk minder. Ajax heeft een heleboel kaarten moeten blokkeren bijvoorbeeld omdat de Uefa deze nog kan opeisen. Dat gebeurt lang niet altijd.

Als de Uefa hier opnieuw vanaf ziet, komen er in aanloop naar woensdag 3 mei weer kaartjes vrij. Grote kans dat SV Ajax-leden tegen die tijd voorrang krijgen om alsnog een kaartje aan te schaffen. Maar dat zijn details voor later. Tegen de tijd dat dit van belang is, maken we hier melding van via onze bekende kanalen.

Voor nu rest ons niets anders dan jullie veel succes te wensen met het bemachtigen van een kaartje voor Ajax - Lyon!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >