Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Schalke 04 - Ajax levert iconisch radiocommentaar op

Vergeet ‘Jackie! Jackie! Jackie!' Ja, het radiocommentaar van Jack van Gelder en co. op weg naar de Champions Leaguewinst in 1995 was legendarisch. Maar we hebben een nieuwe favoriet, in ieder geval voor even. Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu gingen goed los bij de 3-1 van Nick Viergever.

21 april 2017 - 16:55
UsershyraDesktopajax_dataimages9ff4d754c702a35378d4050442dd28af_normal
Schitterend! Kippenvel! © Pro Shots

“Jaaaaaaaaahhaaaaaaa! Het is daar dan toch Viergever! Ohohoooo! Doelpunt Ajax! Doelpunt Ajax! Doelpunt Ajax! En het is inderdaad, hij blijft geblesseerd achter volgens mij, Nick Viergever. Het is een zooitje op het veld, de wissels van Ajax rennen het veld in om te juichen bij Klaassen die naar de hoek is gerend.”

“Hoe die erin zit, maakt niet uit. Maar hij zit erin! Ajax maakt 3-1! En Ajax staat nu ineens toch in de halve finale van de Europa League! Het is een flipperkastgoal van Viergever. Het is een groot wonder. En nu ineens moet Ajax tien minuten overleven. 3-1 is genoeg, 4-1 zou weer niet genoeg zijn. Wow!”

We dachten: we tikken het commentaar bij de 3-1 even woord voor woord uit. Dat verdienen de twee commentatoren van Langs de Lijn wel. Want we krijgen kippenvel als we ernaar luisteren.

Het commentaar bij de 3-2 is net zo goed mooi. Luister maar hieronder!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >