Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Gewoon lekkere beelden van entrada voor Ajax - Kopenhagen

Een paar honderd man? Maak er maar een paar duizend van! De entrada voor aanvang van Ajax – FC Kopenhagen was een groot succes! En als er iets mee naar binnen werd genomen, dan was het wel de goede sfeer van buiten. Ook al is het zaterdag, we bekijken deze video nog steeds met veel plezier.

18 maart 2017 - 14:30

We zijn inmiddels een paar dagen verder en kijken alweer uit naar de ontmoetingen met Schalke 04, maar over een paar jaar... Ja, dan denken we nog steeds met een grote glimlach terug aan het duel met Kopenhagen. En dan natuurlijk vooral de mooie overwinning (2-0) en het goede spel.

Maar een mooie overwinning en goed spel vertellen niet het hele verhaal. De sfeer was uitmuntend. Van begin tot eind, hoor je dan wel eens zeggen. In dit geval werd zelfs dat overtroffen. De sfeer was voor het begin al prima, getuige ook de beelden die Ventos maakte tijdens de entrada.

Beetje fakkels afsteken, beetje trommelen, beetje zingen. Het gezang klonk uit een paar duizend kelen. Sfeervol? Nou en of!

Klik hier om meer sfeervideo's van Ventos te bekijken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >