Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Juichen dankzij Klaassen en let ook op Onana

Het was een vrij matte editie van Vitesse - Ajax. Wie een hoogtepuntje zoekt, komt al snel uit bij de 26ste minuut. Inderdaad, we hebben het over het doelpunt van Davy Klaassen. Maar bovenal over het juichen van duizend Ajacieden in het uitvak.

20 februari 2017 - 10:09

Ajax schakelde halverwege de eerste helft razendsnel om. Terwijl de Gelredome steeds bozer werd over een verdedigende actie van Hakim Ziyech, gaf Klaassen een prachtige pass en rondde hij ook prima af.

En dus konden we juichen! Ajax blijft meedoen aan de titelrace en er staan tijdens de volgende speelronde echt dingen te gebeuren. Dat er meer spanning op zo’n wedstrijd zit, blijkt niet alleen uit het juichen van Klaassen en het uitvak.

Let tijdens het kijken van de video, gemaakt door Ventos, ook eens op Andre Onana. De doelman rent tijdens het uiten van zijn vreugde richting middenlijn om eenmaal daar weer rechtsomkeert te maken. Onana had toen prima uitzicht, aangezien hij precies richting uitvak keek.

Er staan nog meer video’s van Ventos online. Klik daarvoor wel even door naar YouTube.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >