Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Gekkenhuis op de tribune rondom Legia-thuis

Je hebt juichfilmpjes, fotoverslagen en matchday experiences. Die laatste zien we iets minder vaak, maar zijn net zo goed hartstikke leuk. Zeker als Ajax zich ontdoet van een opponent als Legia Warschau. Dit alles is vastgelegd in fraai videoverslag.

25 februari 2017 - 14:00

Als je een minuutje of zes van je tijd kunt missen of je deze zaterdag zit te vervelen, kunnen wij je aanraden om deze beelden even erbij te pakken. Alles komt voorbij. Van de aankomst van het uitvak tot het onbegrip van slechte Ajaxcounters.

De beelden zijn gemaakt door @pi_alfa, die patent heeft op video’s als deze. Er staan op zijn YouTube-account allerlei sfeervideo’s, meestal van Ajax maar soms ook van andere ervaringen. Als je nog meer tijd over hebt, is het een idee om even te grasduinen.

Het zou leuk zijn als een soortgelijke video over een weekje of drie opnieuw kan worden gemaakt. Europese avondjes zijn de beste die er bestaan, zeker als er ook nog eens wordt gewonnen. Al moet Ajax dan wel eerst FC Kopenhagen over de knie leggen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >