Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

F-Side zingt Neres toe op melodie Vengaboys

Het is toch altijd een beetje bijzonder hoe dat nou gaat met liedjes voor spelers. Je kunt nog zo goed zijn en uitblinken, maar dat wil zeker niet zeggen dat je een liedje krijgt. Omgekeerd gebeurt hetzelfde. Voor David Neres werd direct bij zijn debuut al gezongen.

28 februari 2017 - 09:48

Dit heeft er niet direct mee te maken dat de nieuwe Neymar Neres een verpletterende indruk achterliet. Er speelt meer. Je naam moet lekker bekken, iemand moet een leuk idee hebben en het moet ook nog rondgaan over het vak.

Een plukje Ajacieden op de F-side deed in de slotfase van Ajax - Heracles Almelo (4-1) een bescheiden poging om een liedje voor Neres te laten landen. Dit gebeurde op de melodie van het liedje To Brazil! Inderdaad, dat is een nummer van de good old Vengaboys. Dit is het origineel.

Laten we hopen dat we dit nummertje vaker gaan horen – en massaler – al is het maar omdat jongeling Neres in dat geval waarschijnlijk leuke dingen laat zien. Een speler die ondermaats presteert, wordt sowieso niet of nauwelijks toegezongen.

De video is geschoten door Ventos. Check zijn YouTube-kanaal voor meer beelden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >