Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Schöne benut penalty en zorgt voor feest in uitvak!

Vaak is juichen bij een strafschop een beetje anders. Je weet immers dat de kans op een doelpunt heel erg groot is. Je ziet het bij wijze van spreken aankomen. Dat zorgt voor een andere ontlading. Tot zo ver de theorie, de praktijk in Alkmaar was heel anders!

18 december 2017 - 10:36

Ajax kreeg aan het begin van de tweede helft van AZ - Ajax een penalty en het huwelijk tussen Lasse Schöne en strafschoppen blijkt weer succesvol! Gelukkig maar, anders was Ajax nooit op 1-2 gekomen en was het wellicht helemaal niet zo’n leuke middag geweest.

Schöne nam zijn verantwoordelijkheid nadat Klaas Jan Huntelaar besloot te vallen omdat hij eventjes werd vastgehouden. Als de scheids naar de stip wijst, juich je al eventjes, maar daarna komen er twijfels. Hij moet er nog wel in.

Als het dan ook nog eens zo’n belangrijk moment is, nemen die twijfels toe. En juist die toenemende twijfels, zorgen voor de ontlading als de bal tegen de touwen klettert.

Lasse snapt de dingen ook nog eens en kwam juichen in de hoek van het uitvak. Dat maakt de video compleet!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >