Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Blije Onana viert de gelijkmaker met het uitvak

Andre Onana heeft al een paar keer aangehaald dat hij het liefst een uitwedstrijd speelt. Hij vindt de sfeer in de Johan Cruijff Arena niet altijd even leuk, maar spreekt wel vol lof over het uitvak. Onana en het uitvak vonden elkaar in hun vreugde na de 1-1 uit bij AZ.

18 december 2017 - 12:24

Terwijl Klaas Jan Huntelaar anticipeerde op weer een splijtende pass van David Neres en glijdend de gelijkmaker produceerde, tuurden de supporters in het uitvak in de verte. Net als Onana. Het is soms maar moeilijk in te schatten of de bal in het netje ploft.

Maar als eenmaal duidelijk wordt dat er is gescoord, is er ook geen houden meer aan. De duizend meegereisde supporters in het uitvak gingen uit hun plaat en kregen bezoek van Onana, die richting de hoek sprintte.

Samen juichen is het leukste wat er is, ook als het pas na de 1-1 is tijdens AZ - Ajax. Er zat een extra lading aan het doelpunt, want de Ajacieden deden niets onder voor hun tegenstander en je voelde het duel kantelen. Dat bleek na vijf minuten spelen in de tweede helft wel.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >