Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax geeft in Alkmaar alles wat nodig is om te winnen!

De Ajacieden legden tegen AZ een goede wedstrijd op de mat. Toch was dat alleen niet voldoende geweest voor de winst. Zonder passie of vechtlust was de ploeg nu nooit drie punten rijker geweest. Gelukkig is Ajax dat wel, omdat precies dat nu juist wel werd getoond. En dus werd het 1-2!

17 december 2017 - 18:26
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports1c9ccb9226211b7ca90be346aca071bf_normal
Huntelaar gaat naar de grond en daar staat een penalty tegenover! © Pro Shots

Wedstrijden tussen AZ en Ajax zijn altijd leuk en bijzonder, omdat er twee ploegen tegenover elkaar staan die graag willen voetballen en ook de kwaliteit hebben om verzorgd te ballen. Bijna iedere aanval kan een treffer opleveren, een doelpuntloos gelijkspel is geen optie.

Het had ook vandaag 2-4, 3-3 of 5-2 kunnen worden, maar dat werd het gelukkig niet. Het werd 1-2 tegen de directe concurrent en waar Ajax een serieuze speler in de titelrace blijft, maakt AZ eventjes pas op de plaats. Zoals gezegd: de Ajacieden moesten diep gaan om dat voor elkaar te krijgen.

Maar het lukte! Als we aan het spel van Ajax ook nog eens ingrediënten als passie, vechtlust en strijd kunnen toevoegen, dan is het plaatje wel zo'n beetje compleet. Hopelijk gaan we nog vaak terugdenken aan AZ-uit, in de zin van: ja, daar gebeurde iets. Kom maar op!

De foto's zijn van de Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan op de Ajacied van de Wedstrijd. Grote kans dat er heel wat stemmen zijn gereserveerd voor Hakim Ziyech, die heerste op het middenveld. Uiteraard mag je ook op iemand anders stemmen. Wie je ook uitkiest, stemmen doe je via onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >