Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak juicht zich een ongeluk tijdens Avondje NAC

Pfoe, het is wat, hoor. Het uitvak had het zwaar, tijdens het Avondje NAC. Er moest maar liefst acht keer worden gejuicht, omdat Ajax nou eenmaal acht keer scoorde. Zo'n grootste uitzege ooit is leuk, maar je kunt geen moment verslappen of je mist weer iets van actie.

19 november 2017 - 19:39

De 750 uitsupporters hadden veel verwacht van de wedstrijd in Breda, maar eerder iets dat viel te vergeleken met Willem II-uit en geen nieuw record. Het werd maar liefst 0-8! En vijf van die acht doelpunten vielen binnen 33 minuten, in de hoek van het uitvak.

Ventos had zijn camera net zo goed de complete eerste helft kunnen laten draaien, maar dan krijg je gezeur met rechtenhouders van en dat was dus ook niet echt een optie. Gelukkig staan de highlights in beeld en hebben we iets leuks om op terug te blikken.

In de bovenstaande video maakt Donny van de Beek zijn hattrick compleet. Dat doelpunt valt dan weliswaar net aan de overkant, maar je hoort hier ook 'tien, tien, tien' roepen. Dat gebeurt op zich wel vaker, maar nu nog serieus ook! Het gezang daarna is uiteraard wel ludiek, dat moge duidelijk zijn!

* Helaas zijn veel video's van YouTube geblokkeerd door wat stropdassen die boos zijn dat het veld in beeld komt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >