Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Debutant in wedstrijdselectie; Huntelaar er definitief niet bij

Klaas Jan Huntelaar komt zondag niet in actie tegen Roda JC. De spits liep op de training van vrijdag een kuitblessure op en is onvoldoende hersteld om speelminuten te maken tegen de hekkensluiter.

25 november 2017 - 15:02
UsershyraDesktopajax_dataimages4487d063c3480b5692f0809badb4eff2_normal
De ziekenboeg groeit en groeit. © Pro Shots

Aanvankelijk werd ook getwijfeld aan de fitheid van Nick Viergever, waar de verdediger niet ongeschonden uit het oefenduel van dinsdag kwam. Nu blijkt dat de linkspoot fit genoeg is bevonden. Van collega-verdedigers Luis Orejuela en Dijks was al langer bekend dat zij de krachtmeting van zondag niet zouden halen.

Van middenvelder annex verdediger Daley Sinkgraven werd eerder deze week bekend dat hij door schade aan de binnenband weer voor een nieuwe periode van revalidatie staat. De precieze ernst van de kwetsuur is nog niet bekend. Ook Vaclav Cerny is langere tijd uitgeschakeld.

Wegens de defensieve zorgen heeft Marcel Keizer Leon Bergsma bij de selectie gehaald. De verdediger kwam vrijdag nog met Jong Ajax in actie tegen NEC en maakt zijn debuut in de wedstrijdselectie.

Tegen de verwachting in is ook vleugenaanvaller Armin Younes niet opgenomen in de wedstrijdselectie. De Duitser ondervind nog te veel hinder aan zijn knieblessure.

De volledige wedstrijdselectie vind je hier

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >