Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Uitvak gaat los terwijl het vliegtuigje van Siem opstijgt!

Het was een heet avondje in Tilburg. Meestal is Willem II een smakelijk tussendoortje, dit keer ging het toch iets moeilijker. Gelukkig hebben we Siem de Jong, dan komt het meestal alsnog op zijn pootjes terecht. Dat gebeurde. We waren er blij mee, kijk maar!

29 oktober 2017 - 11:29

De supporters van Willem Ii juichten de laatste seizoenen voor Feyenoord en PSV, maar tegen Ajax staken ze te vroeg de handjes in de lucht. De Tilburgers kwamen op voorsprong om vervolgens toch het hoofd te moeten buigen.

Het uitvak wilde graag meer na de gelijkmaker. En dat kreeg het. Dankzij Siem! En omdat iedereen beseft dat deze dagen de drie punten boven alles gaan, ontplofte het uitvak. Ventos legde het weer allemaal op camera vast, zodat we ervan kunnen nagenieten.

Na de treffer van Siem was het een kwestie van simpel uitspelen, al staat er na het juichen wel een bijzondere toegift op beeld. Check maar eens hoe Andre Onana wat gevaar van Willem II onschadelijk maakt. Je zou denken dat een keeper zijn handen mag gebruiken...

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >