Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

F-Side krijgt nieuwe graffiti; andere locatie voor oude wand

De verbouwing van de eerste ring Zuid is zo goed als klaar. De F-Side neemt de vernieuwde (staan)tribune bij Ajax - ADO Den Haag voor het eerst in gebruik. Dan nog zonder graffitiwand. Maar geen zorgen, zeer waarschijnlijk komt er op termijn er een nieuwe wand.

25 januari 2017 - 17:05
UsershyraDesktopajax_dataimages5f221975e92cce21405cceca48b6658e_normal

We kregen naar aanleiding van de foto’s die we dinsdag maakten van de verbouwde tribune veel vragen over of de graffitiwand terugkeert. De kans is heel groot dat dit gebeurt, al moet het wel in een iets andere vorm.

Zuid 1 is door de uitbouw smaller geworden aan de voorkant, dat betekent dat de oorspronkelijke wand te breed is. Het is nog niet duidelijk hoe de nieuwe wand er uit komt te zien. De F-Side en het sfeerteam werken aan een ontwerp.

De graffitiwand was in 1997 de eerste stap om van de Amsterdam Arena een echt Ajaxstadion te maken. De oude wand verdwijnt niet helemaal, er wordt gezocht naar een mooie plek voor het kunstwerk.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >