Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

F-side start het liedje voor keeper Onana in

Het gebeurt niet vaak dat keepers worden toegezongen. Jasper Cillessen had geen eigen liedje, achter Maarten Stekelenburg werd wel eens 'olé, olé' toegevoegd. Als bedankje voor een goede redding. Andre Onana maakt de tongen los op een gemakkelijke middag.

30 januari 2017 - 10:00

Ajax zette zondag ADO Den Haag met 3-0 aan de kant en de score had ook dubbel zo hoog kunnen uitvallen, als ballen niet tegen het houtwerk waren geëindigd. Kortom, prima middagje en we maakten ons geen moment zorgen.

Als je je geen zorgen hoeft te maken, word je vanzelf een beetje melig. En dan kan het zomaar gebeuren dat de doelman van Ajax wordt toegezongen door de F-side. Echt waar, check bovenstaande video van Ventos maar. Die dient als bewijs.

Het liedje voor Onana wordt in select gezelschap al vaker gezongen, maar kwam nu voor het eerst echt goed door. Het gezang vindt plaats op de melodie van ‘Leef’, van Dreetje Hazes. Dan weten jullie meteen waarom die vaak voor de aftrap wordt gedraaid.

Over het liedje voor Onana hebben we trouwens al eens een blogje geschreven. Die lees je hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >