Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Standard-thuis door de ogen van een Ajacied

We hebben er een jaartje op moeten wachten, maar het is Ajax nog eens gelukt om voor eigen publiek een Europese wedstrijd te winnen. En we zijn blij toe! De start in de groepsfase van de Europa League is super en zulke avondjes smaken eigenlijk alleen maar naar meer.

30 september 2016 - 14:18

We hebben na het thuisduel met Standard Luik (1-0) voldoende om over na te praten en het beste nieuws is dat er geen gewonden zijn gevallen toen die gekke Belgen besloten om fakkels weg te smijten vanuit het bezoekersvak. Er hadden serieuze ongelukken kunnen gebeuren...

De 2100 Standard-fans zorgden voor wel voor ongemak, bijvoorbeeld buiten op Noord. Ajacieden wilden niets liever dan de Amsterdam Arena binnen, maar de politie grendelde de boel af. Eenmaal binnen bleek de vertraging gelukkig het wachten waard.

Het was een fijn avondje, eentje waarvan we er nog veel meer willen! Het spel was misschien niet altijd even flitsend, maar er is ook nog zoiets als het resultaat en dat telt. Hoog tijd om terug te blikken op Ajax - Standard en dat doen we via de lens van @pi_alfa!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >