Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Juichen tegen Panathinaikos met het uitvak!

Even terug naar donderdag. We hebben er een goede reden voor. Er is nieuw beeldmateriaal beschikbaar van het juichen tegen Panathinaikos. En omdat er voor Ajax niet heel vaak iets valt te juichen in een Europese uitwedstrijd, delen we de beelden graag met jullie.

18 september 2016 - 12:24

Er waren zo'n driehonderd Ajacieden aanwezig in Athene en die kunnen allemaal een overwinning bijschrijven. Dat zijn belangrijke dingen. Je hoopt toch een beetje goed gemiddelde neer te zetten, anders kun je wel eens het slachtoffer worden van pesterijen van vrienden.

Dat wil je niet, je wilt juichen! En niet te zuinig ook, zelfs als de Griekse ME er niet zo van gediend is. Misschien zaten er supporters van Panathinaikos tussen, je weet het niet. Maar vervelend waren ze wel een beetje.

Dan is er niets fijner dan juichen en lopen met de drie punten. Het juichen rond de beslissende 1-2 van Ajax verloopt in een soort drietrapsraket. Eerst de overtreding op Mitchell Dijks, dan alvast de handjes in de lucht voor Davy Klaassen om uiteindelijk pas echt los te gaan als Jairo Riedewald de rebound benut.

Afijn, check de beelden hierboven maar! En als je er daarna nog geen genoeg van hebt: Ventos heeft nog meer video's op YouTube geknald.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >