Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Handsbal, strafschop en het doelpunt van Klaassen!

We herhalen het nog maar eens: juichen bij een benutte penalty is net effe anders dan normaal. Je weet min of meer wat er komen gaat. Namelijk een raak schot van elf meter afstand. Het moet nog even gebeuren, maar de kans op een doelpunt is groot. Toch is het fijn jubelen!

17 augustus 2016 - 11:53

Het juichen kwam ook nog eens op een belangrijk moment, aangezien Ajax op achterstand was gekomen tegen FK Rostov en er wel kwalificatie voor de Champions League op het spel staat. Wanneer je ook nog eens de betere bent, maar niet scoort, is een steuntje in de rug gewenst.

Dat steuntje in de rug kwam er, een klein beetje dankzij de scheids. Die constateerde hands en dus kreeg Ajax een strafschop. Klaassen nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de bal heerlijk in de hoek. Juichen! Maar wel met enige voorkennis, want we stonden allemaal al klaar.

Het het beleven van een penalty-moment precies in zijn werk gaat, kunnen we terughalen aan de hand van deze video. Die is gemaakt door Noord B.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >