Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Eindelijk weer lekker juichen, dankzij Sinkgraven!

Ja, wij waren er ook effe klaar mee. We weten allemaal wat er eind vorig seizoen gebeurde. Maar we moeten door, snuiters. En we gaan door. Als een man honger heeft, moet hij eten. Het uitvak heeft honger. Doelpuntenhonger. Als we dan kunnen juichen, is dat fijn!

08 augustus 2016 - 11:01

Het was al na vijf minuten raak, maar helaas stonden de Ajacieden slechts maar kort op voorsprong. Daar kwam in de tweede helft gelukkig verandering in, met dank aan Daley Sinkgraven! Hij maakte nog nooit een doelpunt voor Ajax, maar deze was fijn en broodnodig bovendien!

En wat gebeurt er als Ajax voor je neus scoort? Juist, dan ga je juichen! Beter kunnen we dat dit seizoen nog heel vaak doen. Het begin is in ieder geval goed. En zo lang Ajax goed resultaten blijft boeken, komt er vanzelf meer vertrouwen. Zodat de handjes nog vaker in de lucht kunnen.

Als we trouwens iets hebben gemist, dan zijn het de juichvideo's van Ventos. Gelukkig zijn ze er weer, dus we delen ze met alle plezier! Als je meer beelden wilt bekijken van Sparta-uit, klik dan hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >