Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Tweehonderd Ajacieden vertonen eigen kunsten in de Arena

Een schaal is nooit bijzaak. Maar stiekem was dat donderdag wel een dagje zo in de Amsterdam Arena. Voetballen op hetzelfde veld als je Ajaxhelden verdient prioriteit, gewoon omdat het tof is! Ook al gingen de winnaars met een schaal naar huis. Maar dat is logisch.

06 mei 2016 - 17:04

Ruim tweehonderd Ajacieden kregen de kans om een middagje te foebele in de Arena. Binnen de kortste keren zat het toernooi vol. Dat is ook niet zo gek. Het is gewoon erg tof om te doen. Vraag maar aan de deelnemers. Als ze morgen opnieuw mogen, zijn ze er gewoon weer!

Om een impressie te geven van zo'n toffe dag, waren de mensen van Freshmen Media de hele dag druk bezig met filmen. Dit filmpje is het resultaat van al dat filmen, interviewtjes doen – net als bij de echte Ajaxspelers – en uiteindelijk monteren.

Vergeet je spierpijn en kijk de beelden terug. Oh ja, hier staan trouwens foto's. Al is het maar voor de analyse richting de volgende editie!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >