Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Vrienden Nouri en Van de Beek gaan strijd met elkaar aan

Je kunt tegenwoordig niet meer om vlogs heen. De YouTube-video’s hebben Ajax inmiddels ook bereikt. Het mooie is dat je de Ajacieden dan eens op een andere manier ziet. Zeker als iemand die zelf ook een aardig balletje kan trappen met de camera op bezoek komt. We hebben het over Soufiane Touzani.

06 april 2016 - 11:48

Donny van de Beek en Abdelhak Nouri kregen bezoek van de straatvoetballer. Eerst krijgen ze nog de kans om lieve dingen over elkaar te zeggen, bijvoorbeeld hoe goed ze elkaar vinden. Maar snel daarna begint de strijd.

De twee talenten krijgen verschillende voetbal-opdrachten van Touzani. Balletje vanaf de achterlijn in het doel krullen, vanaf twintig meter op de lat schieten, dat werk. En de verliezer moet een foto op Instagram zetten waarvan de winnaar de tekst mag bedenken.

Helaas wordt in deze video nog niet duidelijk wie wint en wie verliest. Dat neemt niet weg dat het wel gewoon een geinig filmpje is.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >