Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Veertiende minuut bij Ajax is de mooiste van allemaal

We hebben heel wat veertiende minuten meegemaakt de laatste twee weken. Van twee keer Oranje tot een uitverkocht Camp Nou. De Ajacieden waren pas als laatste aan de beurt en maakten het de lange wachttijd meer dan waard. De veertiende minuut in de Amsterdam Arena was de mooiste.

04 april 2016 - 11:42

Alles klopte aan de veertiende minuut van Ajax - PEC Zwolle. Het was fijn dat de Ajacieden al op voorsprong stonden en ook werd het spel even stilgelegd. Dat was vooraf zo afgesproken en het waren heus geen zware onderhandelingen, maar je weet nooit hoe het loopt.

Omdat de veertiende minuut zo mooi was, hebben we een video opgespoord. Bij het bekijken van de beelden moet je letten op wat kleine dingen. Check bijvoorbeeld hoe Davy Klaassen dirigeert wat er wel en niet gebeurt. En die steward op het laatst, naast Ron Jans. Kijk dat gezicht.

Het schijnt trouwens dat Klaassen aan scheidsrechter Kevin Blom vroeg waarom hij niet klapte. We hebben het niet goed op beeld gezien, maar er is een ooggetuige aan wiens waarneming we niet twijfelen. De aanvoerder van Ajax was al een held, maar bevestigt dat dus nog maar eens.

Er zijn via Ventos ook nog video's die tijdens de veertiende minuut zijn geschoten op de tribunes.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >