Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Opgelucht uitvak juicht na rake kopbal Klaassen

Het uitvak werd bevolkt door slechts vierhonderd supporters. Meer bezoekers zijn er bij SC Cambuur helaas niet welkom. Het selecte gezelschap raakte aardig in de stress van Ajax, dat middenin de titelrace geen beste indruk maakte. Maar gelukkig was daar de 61ste minuut!

10 april 2016 - 11:17

In de 61ste minuut waren we even niet aan het mopperen of schelden na weer een slechte pass of balverlies. In de 61ste minuut vergaten we kort al onze zorgen. Met dank aan Anwar el Ghazi en Davy Klaassen. De één geeft de bal voor, de ander kopt 'm in het mandje.

Dan kun je wel raden wat er in het uitvak gebeurt. Maar veel leuker is het nog om ernaar te kijken. Dat kan, met dank aan Ventos! Hij was een van de vierhonderd Ajacieden in het knusse uitvak van het Cambuur Stadion. En de camera draaide!

Je merkt aan alles dat dit niet zomaar een doelpunt ergens eind augustus is. Achter dit juichen schuilt meer. De eindstreep is in zicht, maar nog niets is beslist. Hoe belangrijk blijkt deze goal straks te zijn? We tellen de dagen af, op naar Utrecht-thuis!

Klik hier om meer filmpjes van Ventos te bekijken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >