Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ook bij de 0-2 lekker juichen dankzij Milik

Juichen na een penalty is leuk. Vraag dat maar aan Edwin van der Sar. Maar juichen na een penalty is ook een beetje anders dan normaal. Je zit namelijk te wachten tot die bal in het net ligt. Het is dus minder spontaan. Gelukkig was Arek Milik tegen sc Heerenveen twee keer trefzeker voor Ajax.

21 april 2016 - 17:59

PSV scoorde twee keer en dus was het tweede doelpunt van de avond in meer opzichten van groot belang. Niet alleen nam Ajax verder afstand van de plaatselijke SC, ook bleef het doelgemiddelde ten opzichte van de laatste titelrivaal in evenwicht. Dat kan best nog eens gaan meespelen.

Daarmee is gelijk verklaard waarom we ook bij de 0-2 weer zo uit ons dak gaan. Een tweede keer scoren is tegen Heerenveen meestal niet direct reden om gek te doen. Maar anno april 2016 is alles anders. Bekijk de video maar gewoon, dan snap je het meteen.

Het fijne aan dit hele juichverhaal is ook dat de spelers het uitvak opzoeken. Samen juichen is en blijft het mooiste wat er is. En Mitchell Dijks stond er toch nog. Als we dat juichen nou nog zo'n vier keer kunnen doen in de laatste weken van dit seizoen, komt het vast allemaal goed. Maar eerst gaan we anderhalve week zenuwachtig zijn.

De beelden zijn van Ventos. Check zijn kanaal op YouTube voor meer!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >